In een half jaar tijd een heel mooi resultaat behaald onder begeleiding van Kris & Joy. Ik ben altijd redelijk sportief geweest, maar de knop omzetten voor een goede balans zowel qua sport als qua voeding is iets dat mij de laatste jaren niet lukte.
Na een break van sport i.v.m. een schouderblessure en nog wat extra kilootjes eraan werd het tijd om het roer om te gooien.
Een kennis welke ik al een tijd niet had gezien, maar er erg goed, fit & stralend uitzag, vroeg ik wat haar geheim was. Trainen bij deze toppers dus!
Het is best een stap om te zetten, in meerdere opzichten, maar uiteindelijk toch voor de intake gegaan. Een open gesprek in een privé omgeving, waar je weg gaat met een gevoel van de eerste stap is gezet. De trainingen voelen goed! Heb geen enkele last gehad van mijn blessure, trainingen zijn in de loop van de tijd zwaarder geworden. Je bent dan ook echt aan het opbouwen! Voeding is uiteraard een belangrijk onderdeel om je resultaat te behalen, maar het gevoel dat deze dames het beste met je voor hebben, je pushen tijdens de trainingen (en je ook laten lachen), maakt dat je er thuis ook voor gaat. Elke 5 weken op de weegschaal en dan de voor- en na foto’s zien & je simpelweg fitter voelen, maar ook trots op het doel dat je behaald hebt kan ik mijn trainers alleen maar voor bedanken. Voor iedereen die twijfelt, zou ik zeggen geef dit jezelf cadeau!